22 maig 2019
22 maig, 2019

Xerrada; Parlem de les NTICS. Posem en comú el que sabem

22 maig, 2019 0 Comment

El proper dimarts dia 28 de maig tindrà lloc la Xerrada: “Parlem de les NTICs. Posem en comú el que sabem, a càrrec d’Àlex Palau. Psicòleg infantil i juvenil a Sant Joan de deu Terres de Lleida.

Donat l’interès que va despertar la xerrada que l’Alex Palau ens va oferir el passat gener i en la que, per raons de temps, van quedar molts dubtes i preguntes per respondre, hem decidit tornar a convidar-lo per aprofundir en el tema, aquesta sessió estarà oberta als alumnes de 5é i 6é curs de l’escola, ja que pensem que pot ser molt interessant quasi imprescindible, la seva assistència.

Alex Palau. Psicòleg amb més de 18 anys d’exercici de la professió. Formació especialitzada en salut mental i conductes addictives. Desenvolupa la seva activitat professional a Sant Joan de Déu,Terres de Lleida així com en altres consultes. A més de la tasca assistencial també realitza activitat docent i divulgativa dirigida a estudiants de psicologia, escoles, equips terapèutics i altres. Referent del programa de noves tecnologies de Sant Joan de Déu Terres de Lleida.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  • nineteen + eleven =