22 nov. 2014
22 novembre, 2014

Gran recapte d’aliments

22 novembre, 2014 0 Comment

Novament , des de l’ AMPA, us convidem a participar en una de les accions solidàries més importants i necessàries que es durà a terme a tota Catalunya i l’ Estat . Una acció que ens educa a tots en la solidaritat : la participació en el gran recapte d’aliments del proper 28/29 de novembre . Per a fer-ho hem organitzat, junt amb el Banc d’aliments de Lleida, una recollida d’aliments pel proper divendres 28 de Novembre .

Dia: Divendres 28 de novembre de 2014. Lloc: Despaxt de l’AMPA. Horari: matí: de 8h a 9.15h , tarda : de 16.15h a 17h

Què podeu donar? Oli, llet, pasta,  arròs,  conserves peix, tomàquet llauna, llegums,  cacau en pols, cafè , galetes … I qualsevol aliment que es pugui conservar bé . Donat l’ increment de pobresa energètica per la qual moltes famílies no poden ni cuinar , és preferible que els llegums siguin cuits.

Us animem, de tot cor, a participar-hi junt amb els vostres fills i filles , tot sabent que és una acció que ens beneficia a tots i totes !!! Ben segur que omplirem les capses que ens facilitaran des del Banc d’Aliments i podrem sentir-nos orgullosos de ser una escola de famílies solidàries.

Fins divendres 28N !!

 

Aquí podeu trobar més informació:

Web Gran recapte:
http://www.granrecapte.com/

Si us voleu fer voluntàries/es pel gran recapte als supermercats:
http://www.granrecapte.com/ca/voluntariat/

Web Banc Aliments Lleida:
http://www.bancalimentslleida.cat/

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  • 19 + 11 =