13 des. 2017
13 desembre, 2017

Festa Posa’t la Gorra a la Seu Vella

13 desembre, 2017 0 Comment

Benvolguts/des, us remetem la següent informació que ens arriba des de la FAPAC:

 

Enguany el lema de la Festa del Posa’t la Gorra a la Seu Vella de Lleida és “Vine a la festa que ens fa iguals”, i el seu fil conductor serà el nostre Xukli Pirata i el seu tresor: la família.

La família és un pilar molt important durant totes les etapes dels infants i adolescents, compartint i vivint tot tipus de celebracions i adversitats. Així doncs, com els pirates, les famílies són aventureres i de vegades, els toca navegar per tempestes que han d’afrontar units; amb valor, paciència i constància com un autèntic pirata.

Un any més, ens agradaria que els alumnes de les escoles de Lleida (província) poguessin col·laborar amb nosaltres fent una activitat: “Els Xuklipirates i el seu tresor: la família”. Les consignes són:

  • Poder-ho imprimir (si és possible amb cartolina).
  • La plantilla consta de dues circumferències que formaran una única medalla. Així doncs, en primer lloc, s’ha de pintar la cara de la medalla on hi ha el dibuix d’un Xukli Pirata i la frase; “El tresor de la meva família és: l’AMOR” i a continuació, cada nen ha de dibuixar a la seva família a l’altra cara de la medalla.
  • Finalment, s’ha de retallar i empegar les dues parts, formant una medalla amb el dibuix del Xukli pirata a una banda i a l’altra el dibuix fet pel mateix alumne.

Si voleu participar en l’activitat, us agraïm que ens ho pugueu fer saber trucant al: 973.21.60.57 o enviant un correu a: activitatslleida@afanoc.org abans del 2 de gener.

Aquestes medalles s’han de retallar i fer-les arribar a la nostra oficina: C/ Quatre Pilans, 7-baixos (25001 Lleida del barri de Cappont). La data límit per entregar-les és el dia  9 de febrer de 2018.

La festa del Posa’t la Gorra a la Seu Vella de Lleida se celebrarà  el 18 de febrer de 10.00h a 14.00h. A la Canonja podreu agafar una “medalla de l’amor” i us animarem a què us feu una fotografia amb la vostra família al “Photocall”.

Esperem que vingueu el dia de la festa (si us animeu podeu venir disfressats de pirates) i també aprofitem per informar-vos que els noms de les escoles que heu participat i ens ho heu informat abans del 2 de gener, apareixereu escrits a les entrades de la Festa.

Ens fa molta il·lusió que les famílies de la nostra ciutat i comarca, ingressades als hospitals de referència de la Vall d’Hebron o de Sant Joan de Déu, i les que es troben a la Casa dels Xuklis, puguin veure com les escoles lleidatanes, els hi donen suport amb un gest tan simple però alhora tant important.

No dubteu en ficar-vos amb contacte el més aviat possible amb nosaltres, i dir-nos si podem comptar amb vosaltres. Entre tots podem fer una gran FESTA !!!!!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  • nineteen − 3 =