25 set. 2013
25 setembre, 2013

Comunicat: Canvis al programa d’activitats extraescolars

25 setembre, 2013 0 Comment

BIG BAND

A la vista de la baixa inscripció a l’activitat de la Big Band, l’AMPA ha decidit canviar d’empresa per realitzar l’activitat de Música extraescolar, amb el desig de millorar-ne la qualitat; així que l’Escola de Música l’Intèrpret serà qui oferirà les classes d’Infantil d’Iniciació Musical amb la mateixa professora Iolanda López. A més, es farà  Percussió Vivencial a Primària (només 1r i 2n) amb el professor de percussió simfònica Daniel Ishanda, on treballaran la percussió corporal i els ritmes des de la partitura mitjançant els instruments de làmines (xilòfons i metal·lòfons ) , així com instruments Orff i altres aspectes de la multipercussió.

El preu es de 18€ per infantil i 20€ per primària per 1 hora setmanal amb ràtios per grup de 8 a 10/12 alumnes.

Es manté l’horari de DIJOUS  a migdia per infantil desdoblant p4 i p5 i per Primària( 1r-2n) serà DIVENDRES de 12.30-13.30h.

Així mateix i per donar continuïtat a aquest projecte, s’ofereix la possibilitat d’inscripció per a un grup de Percussió Vivencial per 3r-4t-5è de Primària de 14-15h DIVENDRES al mateix preu de 18€/mes.

Aclarim que deixem de banda l’objectiu de tocar instruments de vent a 2n i 3r cicle, ja que per cost de l’activitat i horaris no és viable.

PLÀSTICA

Finalment s’han hagut d’unir els dos grups de plàstica en un de sol on aniran tots els inscrits. La classe es farà dimarts de les 16.30 a 17.45 hores i el preu serà per a tots de 20 euros.

ACTIVITATS ANULADES

Així mateix us informem que les activitats de XINÈS, NATACIÓ PER PRIMÀRIA I IOGA PER A INFANTIL no es portaran a terme per la baixa inscripció d’alumnes.

Lamentem les molèsties que us haguem pogut causar.

ROBÒTICA

Us recordem que l’activitat de Robòtica  encara disposa de places lliures. Des de l’AMPA us animem a participar en aquesta activitat ja que aquest any és un dels projectes que també es treballarà a l’escola, cosa que ajudarà a reforçar l’ensenyament que s’impartirà.

L’objectiu d’aquesta activitat és oferir i impulsar activitats didàctiques que satisfacin les inquietuds i la curiositat dels infants mitjançant el joc, treballant amb mètodes pedagògics que permeten potenciar al màxim les habilitats cognitives i les intel·ligències, per tal d’afavorir el creixement interpersonal i intrapersonal dels infants.

Es treballa a nivell de valors pedagògics aspectes com la creativitat, comunicació i llenguatge, mètode científic, observació, raonament, predicció, pensament crític, organització i planificació, tolerància, empatia i generositat, resolució de conflictes,… i a nivell didàctic interpretació de models 3D, motors, velocitat, força, càrrega, energia, orientació espacial, psicomotricitat fina, sensors, aplicacions i significació, i molts d’altres aspectes.

A tots aquells que hi tingueu interès i vulgueu ampliar informació podeu consultar la web www.engijoc.com

 

Descarregar la circular

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  • six + thirteen =