11 maig 2021
11 maig, 2021

Colònies a Can Bajona 2021

11 maig, 2021 0 Comment

Benvolgudes famílies,

Us volem informar que amb la resposta rebuda de l’enquesta realitzada a través del nostre canal de Telegram i d’acord amb les normes vigents del Procicat fiquem en marxa el projecte ANEM DE COLÒNIES, que organitzem des de l’AMPA/AFA de l’escola.

Les colònies van adreçades als alumnes de P5 d’Educació Infantil fins a sisè curs d’Educació Primària. Aquest curs anirem a la casa de colònies de Can Bajona a Solsona, els dies 5 i 6 de  juny de 2021.

Les mesures que adoptarem per la situació COVID seran totes aquelles que marqui el Procicat, les activitats es realitzaran a l’aire lliure i amb mascareta i sempre respectant els grups bombolla de l’escola o les comunitats de l’escola. Els menjars i les habitacions es distribuiran sempre per grup bombolla.

Per la proximitat de les dates ens veiem en la necessitat de fer els tràmits amb una major celeritat que els altres cursos. La inscripció, el pagament i l’entrega de documentació s’haurà de fer efectiva entre el dimecres 12 de maig i el dilluns 17 de maig.

S’ha de fer un únic pagament de 85€ per alumne (ingrés al compte bancari de l’AMPA del Banc de Sabadell ES70 0081 0302 5800 0111 6517). Aquest pagament inclou el viatge, l’estada de dos dies, una pensió complerta més el dinar del dissabte, monitors 24 hores i les activitats. Las activitats es faran segons els trams d’edat i seran granja, entorn, gimcana, esports d’aventura, competicions esportives i joc de nit.

Aquesta es la web de la casa de colònies per si voleu fer una ullada tots aquells que voleu venir per primera vegada.

Qualsevol dubte o aclariment ens ho podeu fer arribar al nostre correu que us respondrem el millor i més aviat possible.

En cas de modificació de les mesures, o situació excepcional per COVID es valorarà la devolució de l’import total o parcialment segons les circumstàncies.

Animeu-vos! Els nens i les nenes segur que ja ho estan!

Data colònies: 5 i 6 de juny

Data limit inscripció: 17 de maig

Pagament únic: 85€ per alumne

Ingrés a ES70 0081 0302 5800 0111 651

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  • ten − 2 =