28 maig 2015
28 maig, 2015

Classe oberta de ioga

28 maig, 2015 0 Comment

Us informem que el dijous 4 de juny a les 16:30 h, tindrà lloc a l’aula de psicomotricitat de l’escola una classe oberta de ioga que ofereixen de manera gratuïta les monitores de l’activitat de ioga extraescolar per tal que pugueu conèixer i experimentar com es desenvolupa una sessió d’aquest tipus. L’objectiu és que pugueu anar pensant si us interessa apuntar-vos pel curs vinent. En aquesta sessió els pares i mares (i nen@s, és clar) també podeu participar. Animeu-vos! No cal inscripció prèvia.

Només cal que porteu roba còmoda i, si voleu, una tovallola o esterilla (també n’hi ha a l’aula).

Està previst que el curs vinent l’activitat s’ofereixi des de P5 inclòs fins 6è de primària, fent grups separats per edats. Durant la classe oberta es farà una breu mostra de l’activitat per petits, primerament, i per grans, tot seguit (vora les 17h aprox.).

Enguany l’activitat de ioga per a nens ha estat tot un èxit i per això veiem interessant donar l’oportunitat que la conegueu i gaudiu de primera mà.

Us hi esperem!!

En les classes de ioga per a nens s’utilitzen jocs divertits i plens de sorpreses per a que els nens coneguin les eines beneficioses del ioga com les postures, respiracions i relaxacions. Aquesta pràctica estimula la seva creativitat i sensibilitat, així com el coneixement d’un mateix, la gestió de les pròpies emocions i el desenvolupament d’un cos fort, flexible i saludable.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  • 17 + seventeen =