02 abr. 2018
2 abril, 2018

1a Caminada Popular ‘Camins Escolars’

2 abril, 2018 0 Comment

Bénvolgudes famílies,

Des de la comissió Escola i entorn, que pretén afavorir les relacions entre les entitats que formen part del barri i poder dur a terme accions educatives des d’una perspectiva comunitària, ens van proposar unir-nos a aquest projecte.

Al barri de Cappont fa un any es va iniciar el projecte Camins Escolars amb l’objectiu de procurar que els desplaçaments fins a l’escola dels nens i nenes d’un determinat centre educatiu puguin ser més segurs, autònoms i agradables.

Per aquest motiu se proposa realitzar una caminada Popular en la que puguin participar tots els membres de la família per promoure hàbits saludables, reforçar els vincles familiars, afavorir la relació entre les escoles del barri i fer visible els camins escolars del barri de Cappont.

La caminada es realitzarà el proper divendres 06 d’abril, i seguirà un itinerari que començarà a l’escola Francesco Tonucci i finalitzarà a Frederic Godàs. La caminada preten ser un espai lúdic i de promoció dels hàbits saludables. A part de la caminada es realitzarà un berenar i s’intentarà fer una sessió de Zumba per a tots.

El recorregut serà:

  • SORTIDA 17.15: PLAÇA PABLO IGLESIAS (Davant escola Tonucci), carrer Pont de Suert fins a Fira de Lleida (creuant Camí de Picos), Glorieta camps Elisis pel passadís central fins a Avda. Garrigues. Avinguda de les Garrigues fins a Doctora Castells. Doctora Castells fins a carrer Riu Ebre.
  • ARRIBADA de la caminada al carrer Salvador Espriu (carrer tancat al costat de Frederic Godàs).

Us animen a participar!!!
AMPA FRANCESCO TONUCCI

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

  • 4 × 4 =